ایسنگان مرجع خرید سنگ

بوسیله گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه تافتس آمریکاعنوان می کنند سالمندانی که مقادیر کمینه مواد خوراکی سرشار از فلاوونوئیدها نظیر انواع توت ها، سیبو چای استفاده می کنند، دو تا چهار برابر افراد با مصرف بالاتر این مواد خوراکی، با احتمال ابتلا بهبیماری آلزایمر و خرابی سنگ های دیگر تو طول ۲۰ سال مواجه هستند.

محققان داخل این مطالعه، ۲۸۰۰ فرد ۵۰ سال به بلندی را از شمارش ربط طولانی مدت بین استفاده مواد خوراکی حاوی فلاوونوئیدها و ریسک بلای ناگهانی آلزایمر بررسی کردند. داخل این مطالعه تمام مدت، افراد مدت ۲۰ سال تحت نظر بودند.

فلاوونوئیدها مواد طبیعی موجود درون علیه و سبزیجاتی نظیرگلابی، سیب، توت ها، پیاز و نوشیدنی های گیاهی نظیر چای هستند. فلاوونوئیدها فواید مختلفی برای سلامت از یکسره کاهش التهاب دارند. شکلات تلخ نسب دیگر فلاوونوئیدها است.

پی مفید هسته انگور در درمان بیماری آلزایمر

آویشن تحقیق به سرپرستی «جین مایر» قبض مصرف کم سه نوع فلاوونوئید در مقایسه با مصرف بالا آن، با ریسک اعلی ابتلا به زوال عقل مرتبط است:

-مصرف کم فلاوونول ها (سیب، گلابی و چای) با سربزرگی دو یکسانی ابتلای به آلزایمر و سایر انواع ویرانی حجر مرتبط است.

- استعمال اندک آنتوسیانین ها (بلوبری و توت فرنگی) سربزرگی ابتلا به آلزایمر و سایر انواع زوال عقل را چهار برابر افزایش می دهد.

- استعمال کمینه پلیمرهای فلاوونوئید (سیب، گلابی و چای) با اضافه دو یکسانی ابتلای بوسیله آلزایمر و سایر انواع زوال عقل مرتبط است.
  • ۹۹/۰۲/۲۶

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی